Tussen Twee Werelden, 
coachdagen voor moeders van een overleden kind

Na de dood van mijn kind stond mijn wereld op zijn kop en was alles anders.  Ik kon mij soms zo ontzettend eenzaam voelen. Niemand begreep mij echt. Mijn partner niet, familie niet en vriendinnen niet. Net doen alsof, steeds dat masker op, het brak me op.

Ik zocht naar manieren om me weer gelukkig te voelen. Ook mijn therapeut bleek mij niet echt te kunnen helpen. Na diverse trainingen en opleidingen leerde hoe ik weer kon gaan leven ipv overleven. De kracht lag in mezelf, al die tijd al.

Ik leer andere moeders wat ik heb geleerd, zodat zij met plezier, in verbondenheid met zichzelf en hun overleden kind, in het leven kunnen staan.

Ik coach moeders die een overleden kind hebben, net als ik.

Rouwen om de dood van je kind? Is daar tijd voor dan?

Nu heb ik geen tijd...
Morgen misschien...
Nee, ik moet van alles, de was, de strijk, voor het eten zorgen, werken, kind A naar de sport brengen, kind B naar muziekles, ophalen, zelf sporten... of ga ik maar niet... ik ben te moe... pfff... ik kan wel huilen, maar dat doe ik niet, dat schiet niet op heb ik geleerd, dus DOORRRRR... kop omhoog en gaan...

Naar een vergadering, boodschappen voor mijn ouders, oh, en die vriendin heeft me nodig want ze wordt geopereerd, en mijn buurvrouw zit erdoorheen want ze heeft ruzie met haar familie. Op de basisschool ben ik voorzitster van de OR en heb ik nog wat te regelen en die collecte voor KWF...

Paracetamol, mijn grote vriend, waar ben je? Hoofdpijn.

Boodschappen, stofzuigen, werken, kinderen naar de opvang, en weer ophalen, naar een verjaardag, uh... gaat mijn man mee, dan zie ik die ook nog eens..... etc etc

STOP
Het is tijd, de hoogste tijd, voor jou, om de tijd te nemen voor jezelf, om jezelf alle ruimte en liefde te geven die je nu anderen geeft.

Alleen jij kunt die beslissing maken te stoppen met de RAT-RACE en lief voor jezelf te gaan zijn. Begin eens met 5 minuten per dag. Vraag jezelf af: Waar word ik blij van, WAT WIL IK

Ben zacht voor jezelf en lief. Je verdient het. Jawel. Je bent het waard lieve jij 

TRAJECT VOOR MOEDERS VAN EEN OVERLEDEN KIND

Het nieuwe traject voor moeders van een overleden kind, in Breda, start bij voldoende deelneemsters in november of december 2019.

6 bijeenkomsten waarin ik jou leer wat ik zelf heb geleerd na de dood van mijn eigen kind, HOE OVERLEEF JE DE DOOD VAN JE KIND, van overleven naar leven met plezier.

Liefs,
Petra💕

rouwcoach voor moeders van een overleden kindjeInformatie live-traject Tussen Twee Werelden

Start training eind 2019: de nieuwe coachgroep voor moeders van een overleden kind, op weg van overleven naar leven na de dood van je kind.

Totaal 6 bijeenkomsten

Locatie: Het huis van de Heuvel te Breda

Tijden: 9.30 - 12.30 uur

Kosten: €444,00 inclusief BTW.


Heb je interesse in deelname, vul dan onderstaand contactformulier in en dan neem ik z.s.m. contact met je op.