Twee engeltjes en hun magische reis naar de aarde
verzacht verdriet bij rouw voor kinderen en volwassenen

Op vrijdag 15 maart 2019 was het dan zover, mijn eerste boek werd officieel uitgegeven door uitgeverij Boekscout.
Daar hoort natuurlijk een mooie aankondiging bij!


Petra van de Laar

Twee engeltjes en hun magische reis naar de aarde

verzacht verdriet bij rouwverwerking voor kinderen en volwassenen

Kiezen wij zelf in welk gezin wij willen opgroeien?
Hoe leren wij omgaan met de dood van ons kind?
Hoe leren wij kinderen omgaan met de dood? 

Petra van de Laar beschrijft op een luchtige, vrolijke en levendige manier een leven in de hemel en op aarde. Ze vertelt over de taak die wij op aarde hebben en over keuzes die wij zelf maken.

Haar verhaal helpt zowel volwassenen als kinderen om anders naar de dood te kijken. Het geeft inzicht in de altijd voortdurende verbinding met onze geliefden, ook na de dood. De gedachte dat niets voor niets gebeurt en dat je na je dood verder leeft als engel, biedt ontzettend veel troost aan lezers die met een groot verlies te maken hebben.

REVIEW

Ik heb het boekje van Petra 'Twee engeltjes en hun magische reis naar de aarde' gelezen. Het is een liefdevol verhaal over de engelenwereld. Voor mij was het een troostend en lief boek. Petra heeft het beeldend geschreven, hierdoor was het ook geschikt voor mijn dochter. Mooi om samen te lezen en om daarna er over te praten. Dankjewel Petra dat je onze kinderen ruimte geeft in deze wereld.

Anne van Diepen Glas

Meer informatie en/of meteen bestellen via Boekscout?


Over de auteur

Petra van de Laar is geboren in Breda en sinds 1994 moeder van een tweeling. Na de dood van een van haar zoontjes is ze op zoek gegaan naar hem, omdat ze niet geloofde dat hij zomaar “weg” kon zijn. Deze zoektocht hielp haar bij haar rouwproces. Zij ontdekte wat zij diep van binnen al wist: er is meer tussen hemel en aarde. Naast schrijfster en maatschappelijk werkster is Petra rouwcoach. Zij maakte van haar diepste verdriet haar grootste kracht en helpt het liefst andere mama’s hun grote verdriet te verzachten.


Als je persoonlijk op de hoogte wilt worden gehouden over hoe het verder gaat met mij en mijn boek,
laat dan je naam en e-mailadres achter.Petra van de Laar | auteur
Lennie de Man | redactrice
Rian Wirken | illustratrice