Wat ik doe voor mama's van een overleden kind

Rouwen, iedereen doet dat op zijn eigen unieke wijze. Als je erin vastloopt, niet meer verder kunt met leven, maar continu in de stand ‘overleven’ bent, dan heb je zeker iets aan gesprekken en werken met mij.

Ik help jou van overleven naar leven, waarin je weer ruimte gaat voelen binnen in jezelf, meer lucht krijgt, en verdriet mag gaan oplossen.

Mijn intuïtie en mijn persoonlijke gidsen of engelen zijn afgestemd op jou. Ik voel aan wat jij nodig hebt. Hierdoor kom jij weer een stapje verder in jouw rouwproces.


De persoonlijke reis

Rouwen is een persoonlijke reis. Daarom stem ik jouw traject af op wat jij op dit moment nodig hebt.

Ik werk altijd met een (gratis) intake gesprek van een half uur. Dan maken we kennis met elkaar en daarna beslissen we of we samen verder willen gaan. Dit kan telefonisch of via Skype.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN

*  In 1-op-1 coachgesprekken help ik jou. Heb je behoefte aan een gesprek, dan maken we samen een afspraak. 

*  kort traject van 5 gesprekken

Wanneer je voelt dat er meer nodig is dan een enkel gesprek, dan kun je kiezen voor een kort traject van 5 gesprekken van een uur. Het fijne is dat ik je dan kan begeleiden in een proces. 

 *  Traject van 10 gesprekken

Het is ook mogelijk om een langer traject af te spreken van 10 gesprekken. Rouwen is zo'n persoonlijk proces, iedereen heeft daarin zijn eigen tijd en ruimte nodig. Neem die ook! 

Ik vind het zelf erg fijn om 'live' met jou af te spreken en elkaar in het echt te ontmoeten. De mogelijkheid om via Skype of Zoom af te spreken heb ik ook. Deze gesprekken zijn net zo waardevol hoor!Stilgeboren kindje

Begeleiding nadat je kindje niet levensvatbaar geboren werd. Ik vind de term 'miskraam' niet fijn, vandaar dat ik liever spreek over 'stilgeboren'. Hoe kort of lang geleden ook, als je voelt dat je nog niet op de voor jou juiste manier afscheid hebt kunnen nemen, van dit kindje, dit zieltje, wat jou heeft uitgekozen, dan help ik jou en je kindje daarbij. Abortus

Op abortus heerst nog altijd een taboe. Niet bij mij. Ik ben er om jou als mama met de meest moeilijke keuze die gemaakt kan worden, te helpen. De keuze maak je uiteindelijk zelf. Maar je hoeft de weg ernaartoe niet alleen af te leggen. In liefde en respect voor jou en voor je kindje. Hoe je de verbinding maakt met dat zieltje wat jou koos, daar kan ik je bij helpen. Zo maak je de meest krachtige keuze bij deze meest moeilijke beslissing.

Ook nadat je niet meer zwanger bent, kan ik er voor je zijn.Gezinsbegeleiding bij het aankomende
overlijden van je kind

Begeleiding voor het hele gezin wanneer je weet dat je kind dood zal gaan. Ik bied handvatten om de weg naar het afscheid zo fijn en licht mogelijk te maken. Afgestemd op wat jullie willen en wensen. Zodat jullie terug kunnen kijken op deze intense periode met een warm hart.Houseclearing

Wanneer er in je huis een zware en oude energie hangt, heb je dat vaak niet eens door. Maar wat een verschil zul je merken als die negatieve energie verdwenen is en er positieve, lichte energie voor in de plaats is gekomen. Dit is ook heel fijn wanneer je in een intens proces zit, zoals wanneer je kind gaat overlijden. Schrijf je eigen verhaal

Mijn verhaal, Twee engeltjes en hun magische reis naar de aarde, is door mij geschreven. Wil jij jouw eigen verhaal ook schrijven, maar weet je niet hoe of komt het er niet van?

Ik weet dat er veel mensen zijn die altijd nog eens hún verhaal willen schrijven, maar dit nooit doen. In een aantal bijeenkomsten ga jij je eigen verhaal schrijven, van jouw overleden kindje (of kind) en wat zij of hij betekent in jouw leven. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste woorden voor jouw eigen magische verhaal, neem dan contact met me op. Ik help je graag, omdat ik weet hoe waardevol een boekje, wat tastbaar is, kan zijn voor jou als mama. Het is waardevol voor het hele gezin.Helende workshop intuïtief schilderen

Altijd zorgen voor de ander. Je neemt nooit de tijd voor jezelf, om eens te ontspannen. Juist jij, als moeder van een overleden kind hebt dat nodig.

Ik herken het, ik heb mezelf heel lang op de laatste plaats gezet. Neem je rust lieverd! Neem je eigen tijd, je eigen ruimte in, dit is zo belangrijk.

Kom naar een ontspannen avondje speciaal voor jou. Laat de kleuren en de verf vertellen wat je nodig hebt, wat er speelt op dit moment in je leven. Breng je eigen muziek mee, die jou doet denken aan mooie momenten met je kind. Ik heb tijd en ruimte voor jou, voor je verdriet, maar ook voor je lach!

Voor deze healing workshop heb je geen ervaring nodig. Kleuren zeggen meer dan netjes getekende poppetjes. Laat je onderbewustzijn je maar vertellen wat goed voor je is.

Voor wie?

Voor mama’s van een overleden kind

Wanneer?

Woensdagavond van 20.00 tot 22.00u

Ander tijdstip in overleg mogelijk.

Minimaal 2 personen.

Neem een vriendin mee, of kom samen met je dochter of je moeder.

Prijs: €30 per persoon

Maximaal 5 personen.

Tip: Geef eens een healing workshop cadeau!


Bel nu 06 40546587, dan maken we een afspraak voor een gratis intake